About Us

Tuesday, April 21, 2015

Skypark, One City Mall Subang USJ

Salam..

Siapa pernah pergi skypark? Semalam baru pergi. Actually baru je tau ada nya tempat ni.
Skypark ni terletak kat One City Mall di Subang USJ.

So alamat ke sana :One City, Jalan USJ 25/1A, 47560 Subang Jaya, Selangor.
GPS Coordinates:  N3 01.381 E101 34.823

Kitorang sampai dalam pukul 8 malam. so agak lewat. sebab bila aku baca blog, ramai kata sunset cantik gila... takpelah.. next time ada lagi. 

So skypark ni kat tingkat 10. ada banyak lift naik ke atas.. cuma kene bersedia... sebab agak scarry bagi yang gayat dan phobia pada ketinggian.

Serius orang sebelah aku memang gayat gile.. macam nak pengsan aku tengok.. hihihihi

Demi cintanya.. sanggup redah lantai bercermin .... hahahaha... 

-Ain-

No comments:

Post a Comment