Monday, June 12, 2017

Shell out murah di My Story Cafe

Salam ramadhan yang ke 16. Alhamdullilah kita dah pun memasuki fasa keampunan. Semoga kita semua sentiasa dirahmati Allah dan diampunkan di atas setiap dosa dosa kita..

Dan Alhamdulillah hari ni aku dan Asyraf berpeluang untuk berbuka di luar bersama sama. Selalunya sampai rumah pun dah pukul 7. Asyraf lah yang selalu beli makan tuk berbuka. Masak? huhu tak tau kenapa this time aku rasa penat betul. 

Well kali ni kami memilih untuk menjamubselera di My Story Cafe setelah baca beberapa review makan makan best di Shah Alam. Lupa pulak baca blog mana. Nanti kalau jumpa aku credit kat sini ye.

Memula sekali aku tanya mr google.

 

Nilah hasil googlan aku.

Aku terus call nombor tu dan buat tempahan tuk dua orang.
Kami memilih  

 
ok set tuk dua pax harga seperti tertera di atas.

Ni pulak keadaan luar kedai.
 

Kitorang kena dok luar sebab dah lambat.. cedeh.. sebab rasanya kat dalam lagi best.. jap eh

 

Hah sempat ambik gambar masa orqng dok kelua masuk..

 
Nilah rupa shellout kami

 

Air pulak free boleh pilih ice lemon tea atau sirap.

Kurma pon ada

 

Kita close up sikit

 

yyummy mamma mia...