About Us

Sunday, April 10, 2011

Mari minum air sperm

Mari kita minum air sperm .. Hah?? Macam lucah ke...
Alamak.. bukan itu yang aku maksudkan... Bukan yang berada di dalam pemikiran korang tu semua..
Yang aku maksudkan Air Sperm itu adalah minuman ini
OK... minuman ini... bukanlah di buat dari sperm.. tapi adik aku yang gelarkan nya. Pada mulanya aku pun tak faham... dia kata sedap long.. sedap.. Dalam hati tu dok lah terfikir awatlah lucah sangat adik aku ni??
Tapi rupanya yang di maksudkan air sperm tu adalah air limau special.. memang special.. rasanya ala ala Ais Krim Tropicana (yang warna hijau tu.. dalam dia putih) Dapat bayangkan tak?? Oklah kepada sesiapa yang tak pernah rasa ais krim tropicana tu, rasanya adalah campuran limau dan juga vanilla. memang sedap..
Opss... tak puas hati eh?? nape kitorang gelarkan air sperm ni.. sebab rupanya begini kalau dari dekat

Macam kan?? tapi bukan lah.. rupanya ala ala lah... tapi honestly memang sedap dan berbaloi lah.. walau pun harganya agak mahal iaitu RM 4.90 (tak silap akulah)..tapi jangan risau walaupun mahal isinya memang banyak..

Kat mana nak beli????? 
kat sini.... di Restoran d'limau nipis di Bangi.. (model tu adik aku.. comel tak?)
kalau sesiapa nak kenal ngan adik aku boleh melawat di blog beliau: MUSYIRA




21 comments:

  1. macam menarik je.. teringin pulak nak try.. restoran tu kat area mane ek? =)

    ReplyDelete
  2. hi aisya, memang sedap.. kat area bangi. dekar ngan ukam tu

    ReplyDelete
  3. macam sedap air tu...tp klako bile dpt title air sperm tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. fuh, xbley belah, air ovum xde??hahaha

    ReplyDelete
  5. aween: budak budak tu pandai pandai kan

    nazirul: air ovum belum ada lagi.. hihi

    ReplyDelete
  6. sedapnya nampak air sperm ni... kak munna pun nak cuba tapi jauh sangatlah...

    ReplyDelete
  7. Mmg tak lalu nak minum dah kalau dah bg nama camni.

    ReplyDelete
  8. pehh mengairahkan betul air tu...
    mesti sedapkan,

    kpd adik, hye dik...keke

    ReplyDelete
  9. hahahahah air sperm....haha...aku takmau...ni air untok pempuan jer keh3

    ReplyDelete
  10. menarik...tgk pic jer dah terliur neh :P

    ReplyDelete
  11. munna: akak memang sedap . tapi jauh ye. hopefully d limau nanti buka cawangan di tempat akak
    Azwan: nanti dah rasa, terlupa gelaran tu
    Dim: memang meleleh air lur
    budak kampung: tak air ni bersifat unisex.jangan risau
    cik shinju : belum rasa lagi tu...

    ReplyDelete
  12. kali pertama dengar nama air ni..huhuhu

    ReplyDelete
  13. uik? mcm berudu laaaaaa... huhuuu...

    ReplyDelete
  14. Nak kena try ni. Tengoklah kalau singgah ke Bangi.

    ReplyDelete
  15. sekamar rindu : kita pun pertama kali dengar.. tapi sedap

    abang johny: macam je tapi bukan... hanya jelly.. hihihi

    gen : mesti... bukan setakat air ni je, food dia pun not bad

    ReplyDelete
  16. mcm best je..nk try jugak..tp jauh ngat tempat tu...huhu..

    ReplyDelete
  17. hafizah: memang sedap air ni... rugu tak try tau....

    ReplyDelete
  18. agak2.. boleh lawan coconut shake tak? huhu

    ReplyDelete
  19. asbestos: coconut shake tu sedap ke?? tak pernah rasa, tapi banyak kat melaka

    kumbang jingga: air ovum belum ada lagi lah

    ReplyDelete
  20. Macam pernah ada tu aku terbaca minum air sperma yang betul2 punya..

    Alamak, jauhlah restoran.. Kirim salam kat model je lah.. Oupss! Muahua3! XD

    ReplyDelete