About Us

Tuesday, April 5, 2011

Hati hati (kes simbah asid)

Hi... Aku baru terima email ni (ekceli baru baca ) Pagi tadi terima dari sahabat yang saling mengingati.. tak tau korang dah tau atau korang dah baca, just nak juga post benda ni sebab rasa seram sejuk baca email ni dan maybe ada yang terlepas pandang atau ada juga yang tak baca surat khabar, tak kisah lah yang penting aku cuma nak ingat kan jugak kepada kaum wanita semua....... Ladies, please b careful k...

Isi kandungan email tu :

Subject:
Salam Kenkawan..
Pagi tadi Razak called bagi tau dan suruh ingatkan semua kenkawan kalu kluar lunch hati2 sebab org yg simbah asid tu dah melarat
ke area sentul dan dang wangi semalam jer kat sentul dah ader 3 kes...dan yg terbaru dia simbah kat istana budaya jln tun razak
Dang wangi pun dah ada kes jadi x mustahil kat sini pun dia akan buat dia, mamat nih naik motosikal sorang2 kulit hitam jadi tolong
war2kan pada yg lain target dia memang perempuan.


p/s : kaum lelaki, tolong pesan kat isteri, anak, adik, kawan ,saudara perempuan.. thanks

2 comments:

  1. apesal ngan mamat tu? gile ke ape?

    ReplyDelete
  2. entahlah.. ngeri kan... kalau ada motif tu lain lah.. ni suka suka je

    ReplyDelete