About Us

Wednesday, April 13, 2011

Cuba Teka gambar apakah ini?

Apakah ini ?

ULAR KAH ?

ANACONDA KAH ?

Ohh... CICAk kot....

emmm... bukan .. bukan...

rupanya ialah..

tak jelas lagi???

tak nampak lagi....

oklah... ia adalah ini rupanya


terompah nyonya yang telah di reka oleh Malaysian Footwear Manufactures Association yang dihasilkan oleh Chef Frankie Lee Kim Soon dari YTL Hotel..

Berapa besarkah ia?

Tinggi : 64 cm
Panjang : 306 cm
Lebar : 120 cm

Berapakah berat kasut ini?

130 kg... berat tu..

Dan ia juga diperbuat dari :

Black and White Chocolate : 80kg
Marzipan : 50 kg

Memang besar betul kasut ni kan??
Jangan salah faham... ia juga boleh di pakai k... tapi kalau anda adalah seorang perempuan yang mempunyai ketinggian setinggi 7 tingkat bangunan atau 2195 cm... heheheh...

Foto ini diambil oleh rakan saya Billy Foo sempena Malaysia International Shoe Festival 2011 Ahad lepas.

oklah... di kesempatan ini, rakan saya juga memohon jasa baik kawan kawan yang hatinya baik dan comel unutk tolong dia pulak vote di dalam contest yang dia masuk baru baru ini.. takpelah.. kita tolong dia.. nanti besok Allah gerakkan orang lain lak tolong kita kan?? tul tak?

Kepada sesiapa yang sudi, boleh lah tolong klik SINI dan klik LIKE.

then jangan lupa Vote gambar MODEL yang cantik di SINI.

7 comments:

  1. huhu..memang tertanya2...terompah upanye..ingtkan makanan..sweets ke..hahaha

    ReplyDelete
  2. ni la agaknye kasut paling sedap di dunia...huhu

    ReplyDelete
  3. hok aloh...ape ke berat beno huhu

    ReplyDelete
  4. kasih : memang boleh makan tu

    manueng: hihi... tu lah .. agaknya diorang makan tak

    budak kampung: boleh pakai tu

    ReplyDelete
  5. melle amir: ye amir.. coklat tu.. sedap kan

    ReplyDelete
  6. besor bena..coklat sumer plak tu..tak bole wat makn ke
    huhu

    ReplyDelete