About Us

Thursday, March 7, 2019

Salted egg fries dari Mc Donald

Salam you all,

Hari ni sis nak share pasal Salted egg fries dari Mc D. First time try terus jatuh cinta. Cenggini .... punya sedap tu.. Meh sis share gambar bukti pembelian ye.


 hah cuba tengok... siap ada chicken mc nugget. Ni pulak hasil redeem from Mc D app dengan syarat with other purchase. Lepastu order dua latte. Tu pun hasil redeem. semua dia atas sis spend RM16 sahaja.


Seperti dijanjikan ni lah bukti pembelian salted egg sis. Nampak menyelerakan betul tak. Yang penting bukan nampak saja. Memang kenyataan and bukan cobaan. Memang cenggini...
Dan dicicah pulak dengan salted egg sauce nya.. memang sedap tak terhingga. Next time memang sis nak order lagi. Tak menyesal percubaan kali ini.. dahhh..hingga ketemu lagi.. sis nak exercise ni..dah makan salted egg fries.....

No comments:

Post a Comment