About Us

Friday, November 6, 2015

Restoran Nasi Arab Damsyik, Senawang, Seremban Negeri Sembilan

 Alhamdulillah... Ahad yang lepas aku dan Asyraf berpeluang makan kat Nasi Arab Damsyik ni. Ramai yang cakap best dan sedap.. Menurut Asyraf, Kedai arab ni adalah antara yang famous dan ramai gile pengunjung yang ke sini bersama keluarga.. Restoran ni terletak di Senawang dan berdekatan dengan Taman Rashidah Utama.

Alamat:
No. 1, Taman Bourgainvillea, Jalan Senawang Paroi.

Bagi aku rasanya memang sedap, puas hati.. Harga pun berbaloi... 

Nampak macam Restoran mewah mewah je kan.. hiasan dalaman pun cantik dan class.. Sesuai kalau korang nak buat apa apa function kecil..
Jangan main main.. siap ada pokok kurma tu
Ni air Shai ais dan shai panas.. (Air teh o)

Mashwi Ayam pilihan ku.. harga rasanya dalam 16 ringgit
 Yang ini pulak Mashwi kambing pilihan Asyraf.. Harga dalam 18 hinggit...

3 comments: