About Us

Friday, November 2, 2012

Tips hilangkan ruam dan bintik hitam di muka

Hi comel…. Today nak share satu tips kecantikan yang saya cuba sendiri di rumah.
Pernah tak kulit u all naik ruam atau bintik bintik kecil? Emm..it happens to me.. tak tahu kenapa.. tiba tiba je.. btw, one of my fren bagi tips ni… senang je tapi melecehkan sikit … but… if u see the result… no regret…
Tips nya sangat mudah dan tak mahal sangat…
1)      Segenggam oat..
2)      Air secukupnya
That’s it…tak percaya ke??? Yeah hanya dua benda ni… u will get beautiful glowing skin…

Cara cara nya sangat senang.. basahkan oat, kalau boleh picit picit sikit sampai keluar air berwarna putih, then terus lah gosok ke muka… jangan kuat sangat lah.. perlahan lahan sudah…
Btw… nak tambah sikit… semenjak guna tips ni, bintik bintik hitam pun hilang… amazing kan?

5 comments:

  1. wau...ada lagi oats banyak ni.. lepas ni tahu la nak wat pe..ahaha tq

    ReplyDelete
  2. apa gua harus koprol trus bilang "WOW GITHU !
    =))

    ReplyDelete
  3. Tak faham sikit, yg nak kena sapu dkt muka tu air oat or oat tu? :)

    ReplyDelete
  4. bunda nak cuba lah...alang2 bekfes oat tu kan..

    ReplyDelete