About Us

Monday, March 25, 2013

Female Parking kat KLCC

Last saturday saya dan adik nak pergi kinokuniya(betul ke eja? malas nak cari kat google).
And surprisingly masa nak masuk parking tu nampak banyak sangat signboard untuk parking for woman. memula tu terfikir juga.. betul ke ni? Macam tak percaya je? tapi since dah ada signboard tu,kitorang pun  ikut jelah.. and actually perjalanan ke parking wanita agak lama juga belok sana belok sini tak sampai sampai.. tapi akibat curiosity yang melampau, kitorang ikut jugak signboar tu... dan aha...... sampailah kami ke TEMPAT LETAK PARKING KHAS UNTUK WANITA sahaja..

heheheh.. untunglah jadi wanita kan... and bagi saya, memang tak dinafikan perkhidmatan macam ni memang sangat sangat kami hargai. Maklumlah bukan semua wanita ada suami, ada boyfriend, ada abang ke adik lelaki ke.. dan macam saya ni, sentiasa je shopping alone atau pun dengana adik perempuan. Dan kadang akdang takut juga bila nak ke tempat parking tu lebih lebih lagi bila keadaan sangatlah sunyi.

So , gadis gadis yang lone driver tu, boleh lah parking di tempat parking wanita ni ye. senang je nak identified parking ni, memula ikut signboard sampailah jumpa kaler yang pink pink sana sini. Semua pun pink …malah dia punya indicators untuk tunjuk availability parking pun warna pink .. hehe. Dan female parking ni juga berdekatan dengan entrance untuk ke lifts dan escalators. Alhamdulillah.. di bawah ni antara gambar gambar yang kami ambill.. heheh.. so exited


kan dah cakap.. pink

hah.. pink lagi

tengok tu comel je keretaku di dalam kawasan pink



pink indicator.. cool dan comel kan? kan?? i always love pink :)

5 comments:

  1. ade ek.haha.coz tau pmpn pyah nk parking rbut2 kot.haha,

    ReplyDelete
  2. memang tersangat baik adakan parking khas untuk wanita ni.. :D

    ReplyDelete
  3. wow,,teruja,,,best nya macam tu...selamat sikit rasa..

    ReplyDelete
  4. siap ada special parking lagi...... prihatin sungguh.....

    ReplyDelete