About Us

Wednesday, May 27, 2015

Lovisa On Sale


Hey Girls.... I want to share a secret.... syhhhh

Lovisa on sale....Lovisa on sale......  tak dengar? Lovisa ada sale..... hihi

Semalam pergi nu sentral... grab dua set cincin kat bawah...
Cuba tengok berapa harga kat situ? RM 35.90 kan.. yang kat sebelah tu pulak tanda harga dia ialah RM28.90.. mahu terbang nak dekat 65 hengget kalau takde sale...

tapi disebabkan ada sale gila gila.. aku hanya beli dengan harga RM16.00 je untuk kedua duanya... puas hati tu... 

so sesiapa yang minat accessories bolehlah singgah kat mana mana Lovisa Shop ye. Tapi semalam kat Nu Sentral dah tak banyak tinggal.. Cepat Cepat k..
kat pavillion pulak aku rasa banyak lagi... cuma takda size kecik untuk jari i yang comel... huhu


Cuba tengok bawah ni.. makcik kayo... I like... rasa cam nka pakai je semua... hihi

No comments:

Post a Comment