About Us

Wednesday, May 27, 2015

Sam punya cerita

Pagi pagi lagi mama dah whatsapp dalam group.. Mama kata siapa punya kucing ni.. dah pecahkan pasu mama.. sila bayar hahah.. harga pasu seperti tertera di dalam gambar. Dalam hati aku.. siapalah punya kerja ni. ni mesti kucing wana adik aku hahha.. pasal kucing aku sekor je kat umah mak aku. nama dia Sam dan sangat sopan santun... so tak mungkin...


sekali... mama post je gambar kucen tu..... huahuahua.. Samm....... nape buat kaklong macam ni.. tak sayang kaklong ke.... buat malu kita jer... huhuhu..
 mama kata dia dah takut, pastu pergi naik almari tinggi tinggi menyorok.. bila orang tak nampak... pergi lari masuk store.. hahhahah.. ingat orang tak boleh jumpa ke... ishh.. ni lah si sam gemuk buntal ni... .. cuba tengok muka terperanjat dia kene tangkap... cuak le tew
pastu dah malu buat  buat muka macho plus tak bersalah... hahhahah.. apa apa pun i love you so much sam..... rasa nak peluk cium... rindu giler sama kamu.....

2 comments: