About Us

Friday, May 29, 2015

Manusia yang suka makan petai adalah manusia tidak bertanggungjawab

Statement kat atas tu ialah statement untuk manusia manusia yang suka makan petai. 
Ye.. sudah terbukti yang u oll tak bertanggungjawab. Kenapa ? 

ko tak percaya ke. Or ko terasa? Entahlah kalau betul u oll ni bertanggungjawab mesti lah u oll akan pastikan setiap kali keluar toilet, bau petai hilang. Susah ke? Tak susah pon... Cuma dah u oll memang tak bertanggungjawab. Takkan lah u oll tak tahu u oll makan petai. Dan sebenarnya honestly di saat air kencing tu kuar pun, u oll memang dah bau dah yang kencing u oll bau petai. 

U oll tahan untuk dok kat dalam toilet sampai orang yang tunggu kat luar toilet keluar dari toilet. so budget nanti buat buat tak tahulah kan yang u oll punya keje kan buat bau pahit petai satu toilet.

Actually bukannya u oll tak boleh bertanggungjawab sebenarnya boleh. Tapi sebab ni toilet awam.. toilet office.. so u oll rasa no point tuk bersihkan toilet lepas guna kan. Cuba kalau toilet rumah u oll. Mesti u oll akan bersihkan tul tak.. kalau kat rumah takut laki u oll marah.. takut kene tinggal pasal bau petai busuk kan... huh.

Meh sini aku ajar..  di saat kau mencangkuk nak kencing, silalah buka air pipe awal awal. So masa ko kencing, cucurkan air tu ke kencing ko, di sampaing tangan lagi sebelah tekan flush untuk hilangkan air kencing sebelum dia melekat di tepi dinding toilet bowl. Lepas tu bila dah sudah.. cuba ko hirup udara sekeliling ko. Ada bau lagi tak yang tertinggal ? oh ada bau lagi sikit kan.. so jirus lah air banyak banyak sikit. Flush dua tiga kali. Done. Hilang bau... senang kan..


Huh. Depan laki ko .. depan boypren elok je cantik dan wangi. Meh sini aku bawak boypren ko masuk toilet lepas ko kencing... confirm dia recalculating .. reconsidering and reconfirm.. hihi

5 comments:

  1. adooi.

    bab petai tu memang tak boleh bla...

    bawak le perfume lain kali.

    kbai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius pening. masuk toilet rasa nak pengsan

      Delete
  2. kahkah..iols pun suke mkn petai..tapi sgt xsuke klo org kuar toilet xpndai nk jirus kasi bau betul2 hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. kite pon.. tapi make sure kasi hilang kesan... kan

      Delete
  3. hahahahaha betul tu! kalau masuk toilet bau petai, kompom terbantut nk kencing! ich!

    ReplyDelete