About Us

Thursday, May 28, 2015

Sam lagi

Mama send gambar sam. Tengok tu.. sape sebenarnya yang manjakan sam.mama kutuk kutuk sam tapi mama still gak bagi muka kat sam. Tengok tu.. ngada betul.. golek golek camtu bajet comel...


geram nya te tengok dia golek golek camni.. rasa nak gigit perut dia...


ohh.. ni memang dah lebih.. mama siap bagi sam lepak atas katil lagi.. senangnya hati ko ye..


Actually aku hantar send balik rumah mak aku sebab nak ubatkan penyakit cacing dia yang tak sembuh sembuh. semua dah buat.. pegi klinik inject, makan ubat... huhu tapi tak baik lagi.. nape eh?? cacing dia yang putih putih halus halus..

tapi memang kesian.. mama kata, setiap kali mama tengok bontot sam, mesti sam macam nak tak nak je bagi.. pastu bila mama dah tengok cacing kat bontot dia, dia mesti akan tenung mama dalam dalam macam mintak kesian... huhu sam..... 

2 comments:

  1. sam banyak makan ikan goreng kot cacing korek2 bontot.. alahai sian sam. dah macam pussy cat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah .. tak tau lah.. apa yang dimakan.. kot kot curi makan ikan goreng kita lah ni.. huhu

      Delete