Thursday, June 18, 2015

Sexual Harrasment ke tu?

Salam.

Today naik train putra@Rapid ke KLCC dari Taman Bahagia.

Masuk masuk je ada satu mamat ni duduk sebelah aku
Pakai smart je. Ok. Tak menakutkan
Tapi dalam train duduk terkangkang gila.

Badan cam rapat je ngan aku. Dia bergerak pun aku rasa..
Tapi dia kurus je. Pelik.

Pastu masuk tangan kat pocket seluar ambik Iphone 6 keluar.
Masa masuk tangan tu terkena kena peha aku. Lama lak tu
Pastu bukak surat khabar. Kena lak bahu aku.

Pastu masukkan phone dalam pocket balik. Kena peha lagi.
Pastu kuar kan balik dan berulang kali.

Kesimpulannya aku memang tak pasti dia sengaja  ke tak.
Aku macam stress je tengok dia pepagi buat perangai menlanggar etika ni.

Nasib baik hari ni puasa. Malas nak gaduh

Plus aku sampai sekarang tak pasti dia memang sengaja ke atau sengaja.

Bersangka baik je lah kan..

3 comments:

  1. x sengaja kot.. tp klu boleh elakkan je org gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukah... bersangka baik je... serius pasni kena tengok dulu kalau nka duduk.. tak selesa

      Delete
  2. You could be qualified to get a Apple iPhone 7.

    ReplyDelete