About Us

Monday, May 28, 2012

Ahmad Uzair Bin Ahmad Hakimi - rentetan kemalangan ngeri Mitshubishi

Saya dapat dari email.Saya tak tahu lah kalau ianya di copy dari blog mana mana.Kalau ada, minta maaf sebab tak tahu. Cuma, saya just nak share sebab nak tolong baby ni.. kesian dia... kalau ada sesiapa sudi share pun bagus juga... :)

Firman Allah yang maksudnya

Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.

Surah ke 8 Al Anfal ayat ke 28


Rentetan dari kemalangan ngeri ke atas pasangan dalam kereta Lancer Mitsubishi di LPT tempoh hari .. di sini di perturunkan nama baby kecil yang terpelanting keluar dari kereta dan terselamat dari menjadi korban kemalangan. Ada beberapa orang sebenarnya, yang menghubungi saya bertanya serta meluahkan rasa simpati serta ingin menyumbang sekadar termampu. Berkat usaha beberapa sahabat, syukur Alhamdulillah di perturunkan di sini saluran untuk menyumbang kepada anak bertuah tersebut

Nama Baby: Ahmad Uzair Bin Ahmad Hakimi

Banker: Maybank
No Akaun: 158 118 099 846
Nama Akaun: Nur Fatimah Laili Bt Ahmad Puad
No hp utk di hubungi: 012-5325221

Bagi sahabat sahabat yg bukan bankers tapi ada kad atm, paling mudah untuk membantu ialah dengan berkunjung mesin atm dan pilih pindahan wang antara bank … pilih lagi maybank .. dan mesin atm akan memberi arahan untuk teruskan transaksi … over the counter atau pun secara online sahaja melalui internet

Apa pun cara nya … bila dah sumbang ke dalam akaun maybank tersebut, harap hubungi Nur Fatimah Laili samada dengan panggilan atau sms utk memberitahu sumbangan yg telah di beri untuk memudahkan pengesahan pihak penerima (Nur Fatimah Laili bagi pihak baby Ahmad Uzair).

No comments:

Post a Comment