About Us

Thursday, May 31, 2012

Orang jatuh kat First Avenue, Bandar Utama

This morning kat our PJ Branch at building First Avenue Bandar Utama ada orang jatuh. Tak tahulah terjatuh atau bunuh diri

emm.. serius takut... Kawan saya cakap masa dia datang tu, masih ada serpihan otak berguguran...

ada seorang lelaki tu nak turun hisap rokok pun tak jadi..dah turun, nampak body terus naik balik.. hilang selera awak ye????

Apa apapun kalau Islam, saya doakan moga roh di cucuri rahmat. If not, RIP yah...

Gambar kat bawah took from my Friend Azlina Facebook.. She must very early.. sempat lagi ambil gambar ..


Update: 9:35 pm - Tadi cuba tanya despatch. Dia kata dengar cerita yang jatuh tu India. Maybe stress atau rindukan ibu dia yang baru je lepas meninggal dunia. Wallahualam..

3 comments:

  1. bunuh diri tu..jarang org leh terjatuh..rare case terjatuh.takpun org tolak..

    ReplyDelete
  2. I work there, susah nak jatuh dari building tu. So, tau la jatuh ke terjun...

    ReplyDelete