Thursday, May 17, 2012

Sabun Ajaib

Assalamualaikum..
Hai just nak share pasal satu sabun ni, yang saya rasa sangatn berkesan buat diri saya. Saya ulangi Buat diri SAYA.. So mana tau kalau ada yang teringin nak mencuba product ni , pastu tak berkesan nanti kata saya ni penipu lah pulak. Well, Nak tau tak khasiat Sabun yang dinamakan Swiss Beauty Transparent Soap ni?
First of all, sabun ni dirumus khas dengan ekstrak manggis semulajadi, Gamat, Kolagen dan Vitamin E. Ia bukan sahaja dapat membersihkan liang liang roma yang tersumbat,malah memeberi kelembapan pada kulit yang sangat important untuk mencegah proses penuaan kulit. Ianya membantu untuk menanggalkan sel sel kulit mati seterusnya menjadikan kulit cerah dan berseri.
Antara Keistimewaan:

Mengecilkan saiz liang roma

Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit ( memang saya alaminya. Cuma masa mula mula tu rasa kulit mengelupas halus. Terasa kasar sikit but then tak lah obvious sangat)

Membantu unutk mengurangkan pigmentasi dan masalah jeragat (ni mak saya lak yang rasa. Dia kata bintik bintik coklat kat muka mama dah kurangkan? Masa dia tanya tu.. tak perasan pun. Tapi honestly sekarang nampak gak lah perbezaan nya)

Mencerahkan kulit kerana ia meningkatkan proses pembaruan kulit.(Yes.. memang betul.. tapi taklah putih cam pakai product kopek kopek kulit tu)

Membantu untuk mengurangkan kedutan halus dan menjadikan kulit tegang dan halus(tak sure Cuma muka saya yang tembam macam dah ada shape sikit. Tak taulah perasaan je atau betul)

Ada teruja? Sesiapa yang rasa nak mencuba product ni bolehlah emailkan ke misztomato@yahoo.com
Harga tu seriously harga kawan kawan. Tak niat nak berniaga pon Cuma memang beli banyak kononnya nak dapat murah.. last last guna sampai nak muntah


P/S : Gambar model sebelah tak der edit edit k...

10 comments:

  1. sabun ajaib nie boleh hilangkan jerawat dok?

    ReplyDelete
  2. Norizan: tak berani nak cakap. macam adik saya pakai jerawat dia hilang.. saya pulak memang takda jerawat jadi saya tak tau nak komen.

    ReplyDelete
  3. boleh hilangkan muka yang tak ensem tak?pastu replace dgn muka ensem mcm aaron aziz?hehe

    ReplyDelete
  4. wah.. cantik kulit mcm kulit telur.. lelaki blh pakai tak?

    ReplyDelete
  5. Anak Teruna: hihi..
    Edy : cubalah.. mana tau kot kot kuar muka aaron aziz.. jangan pengsan sudah. :)
    lekat lekit: boleh je,, unisex

    ReplyDelete
  6. dulu2 glame sabun tanah liat tu.apa tah nama dia....

    ReplyDelete
  7. salam...ada jual lg ke sabun ni? cantik muka model manis. klo ada nak order

    ReplyDelete