About Us

Monday, May 28, 2012

The Vampire Diaries - Vampire yang hot

Tiba tiba rasa rindu gila nak tengok cerita THE VAMPIRE DIARIES. Cerita nil ah satu satunya cerita vampire yang buat saya terasa.. macam bestnya kalau kena gigit.. ngan vampire… hahahah.. sebab vampire dia memang hot..Cuba tengok ni antara pelakon pelakon yang memegang watak dalam cerita vampire diaries ni.. wowowo.. hottie




Btw, drama ni dah pun sampai ke part 3. Dan finale pun Cuma nak tunggu Season 4 bulan October.. seriously memang rasa tak sabar sangat.

Cerita ni mengisahkan.. macam biasa lah manusia cinta sangat ngan vampire.. tapi nak kata sama dengan Twilight jauh beza.
Bagi saya, cerita ni selain percintaan yang tulus, ia juga mengajar erti persahabatan yang erat..dimana mereka sanggup buat apa je demi seorang sahabat , malah juga menonjolkan nilai nilai murni seperti ikatan kekeluargaan yang bagai air dicincang takkan putus.. dan berkorban nyawa demi menyelamatkan darah daging sendiri 

Sesiapa yang belum tengok cerita ni…. Kalau bosan bosan tu, trylah tengok.. Cuma sila abaikan bab bab cium dan atas katil tu.. (serious banyak gak tapi  sebab jalan cerita best , tutup sebelah mata.. aik kenapa sebelah mata je eh ?heheheheh )

4 comments:

  1. oo ada citer ni season 1 dlm hardisk tp tak tgk2 lg..takde masa hehe..pasni nk tgk lah

    ReplyDelete
  2. tk tgok lagi.. :(

    http://sheilanasir.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ehem ehm.. macam best je citer ni. haha

    ReplyDelete
  4. tak pernah tengok..ingat nak download..

    ReplyDelete