About Us

Sunday, March 13, 2011

Just for lekat lekit gurl !!!!!! u really make my day ,dear...

Entri kali ni.. namanya entri melekit..
nak tau nape tak... hati ku bukan sahaja melekit malah melekat dan terharu dengan post cik lekat lekit kiter...
i'm so excited to read post about.... yes.............. all about me... opss not me actually....my blog...
heheheheh... Sebabnya i'm so lucky jadi follower yang melekat ke 700... bangga sey...
buat lekat lekit, thanks for the entri ;

MARI BERKENALAN DENGAN FOLLOWER YANG 700 LEKIT

Ekceli.. aku dah lama baca blog lekat lekit ni.. cuma dulu dulu..kiranya zaman dolu dolu.. aku bukanlah blogger,, kira dah upgrade sikitlah... hehehe... aku memang suka baca blog dia sbb.. isi nya simple tapi padat, selain dari isu semasa, (pendek kata informative jugaklah cik lekit ni) ada juga cerita cerita peribadi.. yg kdg kdg mencuit hati .. antara yg paling berkesan kat ati, ialah cik lekat lekit pernah post entry pasal AYAH dia.. sedih sangat baca ... kalau nak baca, ni link dia: Ayah.....

Buat Sang lekit, thanks again,and Happy Second Anniversary ... Congratulation...

Pada u all... yang teringin.. nak jadi melekit dan melekat mcm aku sila terjah blog Sang lekit kita:
Lekat Lekit Gurl 


Lekit jangan tak lekit...


2 comments:

  1. Lahai.. terharunya. Dia review kita balik. Thanks yer.. rupanya dah lama kenal blog melekit yer..

    ReplyDelete
  2. ye sang lekit... kita selalu baca awak punya blog... keep it up... :)

    ReplyDelete